неделя, 14 юни 2009 г.

Свиркам си… :)

Не всичко в тоя шибан живот е прекрасно, но какво пък, случва се. Важното е да не ти пука. Да можеш просто да си свиркаш, каквото и да те сполети. Това казват била рецептата за щастие – да се превърнеш в дебил… Да се пуснеш по реката като пън и да не ти дреме. Може и да е вярно. Поне нищо не пречи да опита човек – дори само веднъж.

Как от река ще се превърна в пън не ми е много ясно, но пък си отрязах косата, напудрих си носа, сложих си чисто нова усмивка, вирнах брадичка и …. Свиркам си!

А каквото има да става, то така или иначе ще се случи, напук на всяка логика и собствените ни решения. Така казваше баба ми, а тя беше мъдър човек.

4 коментара:

  1. Опитвам с координати оттук и не знам дали ще се получи,изпълнявам стриктно рецептата за щастие и навярно нещо става,но с единствената разлика,че не всичко е такова каквото изглежда.

    ОтговорИзтриване
  2. Да ти кажа честно, все си мисля, че никога нещата не са такива, каквито изглеждат ... или каквито ни се иска на нас самите да бъдат... за съжаление или за щастие не знам, но с удоволствие бих сменила мисли с теб Анонимнико, ако решиш да се превърнеш поне в неясен силует, който обаче да се обозоначи някак си:)

    ОтговорИзтриване
  3. Злодейке..!дай да направим едно О.Ч.З.

    ОтговорИзтриване